Direktlänk till inlägg 5 april 2007

Hemkunskap

Av Maria.A - 5 april 2007 19:44

Nu har jag äntligen lov. Det känns både bra och dåligt. Måste nog hitta på något kul så att lovet blir kul. Har tänkt gå på bio, men vet inte vilken film jag ska gå och se. Annars kan jag ju hyra en film också, har tänkt på att se filmmen offside verkar kul eller vad tycker ni?Jag kanske annars ska ha en vänner kväll med min kompis. Detta inebär att vi köper snacks, godis och kollar på alla vänner boxar som jag har och har hel enkelt kul och flumar lite.Annars har jag haft hemkunskap, det var kul.Madde, Tannaz och jag gjorde några slags weinerbröd(såg dock inte ut som weinerbröd men, men de var goda åtminstonde. Efter som även idag var vår sista dag i hemkunskapen berättade våran lärare Ann-Marie att vi alla var jätte duktiga och att vi alla hade fått vg i hemkunskap.Jag antar att det är bra eftersom jag trodde att hela gruppen skulle få sämre betyg, jag får väl hoppas att hon gillar min reflektion om veckan åtminstonde.Snart är det prao för min del, dock lite spänd.Nu måste jag gå det är lov, men jag har ändå massor av läxor som jag måste bli klar med. Ha det så bra och njut av lovet.

 
ANNONS
 
adina

adina

8 april 2007 20:26

offside är ganska bra. vilken tur att hemkunskapen ordnade sig.
pusspuss och kram

http://www.adiiina.bloggagratis.se

 
Jessika

Jessika

12 april 2007 14:40

Hej Maria!

Vilken fin blogg du har! Jätteskön läsning!

Ha det bra!
// Jessika (du vet, i klassen :P)

http://jessika

 
Jessika

Jessika

12 april 2007 19:24

Tack! :D

http://jessika

 
Joanna

Joanna

13 april 2007 14:22

Hej Maria!
Ja, det är jag på bilden. :D På en av mina favorithästar.
Ha det bra!
// Joanna

http://joanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se