Direktlänk till inlägg 15 april 2007

Gamla Filmer

Av Maria.A - 15 april 2007 12:36

Hej;

Jag är ledsen att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft lite mycket att göra bara.

Under lovet har jag faktiskt mest kollat på gamla filmer som:

- My fair Lady

- Sunset Boulevard

- One flew over the cuckoos nest (Gökboet)

Dessa tre filmer är väldigt gamla och kända men dem är bra.

Det finns en film som är svart/vitt men jag tänker inte säga vilken för att då kanske inte vill se den.

Den sista filmen kan nog vara lite svår för vissa men annars så rekomenderar jag er att se de andra eller alla filmerna, alla är jätte bra.

En film son jag skulle vilja se snart är filmen (dock också gammal)

Breakfast at Tiffanys.

En grej som jag bara måste berätta som hände min bror förra veckan.

Han och hans kompis skulle gå på bio och se filmen 300 det åkte och såg den vid nio tiden alltså på kvällen. När de gick ut ur biosalongen puttade min brors kompis på honom lite försiktig och pekade på personen bredvid min bror. Personen som samtidigt gick ut ur biosalongen bredvid min bror va ingen mindre än Prinssesan Madeleine.

Jag kunde först inte tro på det men där var hon sa han åtminstonde.

Hon gick där med sin pojkvän Jonas tror jag. Min bror kunde inte fatta att han hade suttit och kollat på en film i samma rum som Prinsessan Madeleine.

Nästa dag gick min bror runt hela dagen och kunde inte fatta att han hade sett henne. (Haha) Han gick runt och sa:

Kan du fatta Maria jag såg Prinsessan Madeleine!!

 Hoppas ni haft det lika kul som jag har på mitt lov.


 

P.s

Inte Matte-Läraren Jonas från skolan.

 
ANNONS
 
adina

adina

16 april 2007 15:15

det gjordes mycket bättre film förr!!!
puss och kram

http://www.adiiina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se