Direktlänk till inlägg 29 april 2007

i minne för Michael J. Fox

Av Maria.A - 29 april 2007 19:40

Hej;

Idag ville jag berätta om en jätte duktig skådis som heter Michael J. Fox

Han är rolig, sött och kort.

Ni kanske mest kommer ihåg honom från filmerna "Tillbaka till famtiden" (Back to the future). Han har även varit med i serien Spin City.

Han har också varit med i den kända serien Family Fade (stavning?) där många kändisar har gästspelat bland annat Courtney Cox från "Friends" .

Han har tro det eller ej också gjort rösten till den gulliga lilla musen Stuart Little i filmen Stuart Little (haha).

Jag har valt att skriva om honom för många orsaker ett för att han är en bra skådis och för att tyvärr meddela att han tyvärr har haft och har Parkinsson.

Jag såg honom i en intervju igår och det var så sorgligt, jag var nära på att gråta. Under hela intervjun satt han och skakade. Men han verkar åtminstonde må bra och han har efter alla desssa år fortfarande ha kvar sina roliga humör.

Ett litet minne.

Hejdå allihop!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se