Direktlänk till inlägg 11 maj 2007

Eurovision Song Contest

Av Maria.A - 11 maj 2007 20:39

Hej;

Oh... jag är så nervös imorron är det Eurovision Son Contest. Då ska Sverige tävla om en bra placering eller helt enkelt vinna.

Mina favoriter är Vitryssland(Belarus) och Sverige så klart. Jag hoppas verkligen det går bra för THE ARK. De har ändå en rätt så bra chans eftersom många länder redan känner till The ARK.

Jag läste idag  en intervju med Ola Salo, där han sa  hans största konkurent i tävlingen var Ukraina, ni vet de gubbarna som harpå sig  en massa silvriga kläder på scenen(hahah) jag hoppas verkligen att de inte vinner hela tävlingen.

Vi kanske ändå har en till bra fördel,det sa åtminstonde en iraelisk journalist på sveriges presskonferans. Han sa att varje gångt Israel skickade ett pojkband för att representera Israel vann Sverige. Fast jag vet inte om deras representanter kan kallas för Pojkband de är liksom några killar och en lång kille som sjunger, alla dem är vid ungefär 40 års åldern. Men det är ett band med killar sa en kompis till mig så det godkänns som pojkband. Eller vad tycker ni?

Jag vet inte men jag hejar  främst på Sverige och sen på Vitryssland

HÅLL TUMMARNA FÖR SVERIGE!!!

P.s

Glöm inte på Lördag klockan 21:00

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mina

19 maj 2007 20:05

Du ær hærmed utmanad. Kika i min blogg før att se mer information.
Puss puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se