Direktlänk till inlägg 16 oktober 2007

Håller mitt löfte

Av Maria.A - 16 oktober 2007 18:01

Hej allihopa

Egentligen har jag ingen tid att sitta och skriva på min blogg just nu men jag behövde verkligen en paus från skolan och läxor. Ni som går i Lestradska förstår verkligen vad jag menar. På sistonde har vi alla fått högar med läxor att göra. Vihar liksom fått läxor i varenda ämne förutom Musiken (tack och lov). T.ex: Matte har man fått i läxa att göra klart två tjocka mattehäften. På svenskan har vi fått i läxa att göra det vi egentligen skulle ha gjort på två veckor har vi nu fått till nästa Måndag. Nån måste snart nypa mig för det känns som om jag är med i en mardröm. Jag får panik igår var en dag då jag stannade upp och verkligen insåg vilken stor hög läxor vi har fått till nästa vecka. Det ända jag såg fram i mot igår var att vi snart ska  få lov men idag fick jag reda på att lärarna på min skola vill att man ska plugga då också och få ännu mer läxor att göra tills dess.


Men i stället för att jag ska sura och bli grining så nu så ändrar jag temat.

En bra sak som jag tror många borde eller redan ser fram i mot  är att de vissar HOUSE idag. Särkilt någon (Adina heheh)

                    MINA GULLIGA VÄNNER

Nu när jag redan är här vill jag bara passa på att tacka alla mina kompisar som stöttar och orkar med mig. Jag vet att mina skrattanfall och mina flummheter kan ibland ställa till det för andra men TACK!! Ni gör att jag kan gå igenom dagarna utan falla ihop.


 

P.s  En liten hälsning till Michaela som tyvärr är hemma sjuk. Puss och kram på dig!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

aaaaaaaaaaaaad

17 oktober 2007 06:57

såg inte house

 
Ingen bild

Tannaz

17 oktober 2007 17:42

kul att du bloggar igen :D
Kram // Tannaz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se