Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Nytt

Av Maria.A - 30 november 2007 17:04

Nya dagar ny vecka. Allt går så jäkla snabbt att man inte hinner upp att fundera över vad som händer runt om.

Mest sur blev jag på franska läraren idag. Jag som tänkte vara schysst och följa med adina & yrsa till franskan och då säger hon till mig:

Föresten du hade ju några slarvfel bara på glosorna nu när du ända är här så kan du väl ändå göra om det. Oh... jag var så himla nära på att börja gråta. Så arg och ledsen jag blev, om jag bara inte hade gått ditt var mina tankar hela tiden efter lektionen.


Något bra var att jag vågade sjunga inför David med Adina. Vi är så golden girls alla vi tillsamans. ÄR en borta fungerar det inte helt enkelt har jag kunnat konstataera sen länge tillbaka.

Jag skulle sorry men jag skulle fan ha börjat på spanskan, men det är ju ändå kul att lära sig ett nytt språk.

Kunna flera språk är det inte många som kan. Så man kan ju kallas sig med bra och dålig tur. 

Med skolan kan jag inte ens nämna för läxor och prov vi nu har fått är bara för mycket just nu.

Så koppla av allihopa en ny vecka kommer och då kanske det kommer med snabb fart men med mer inspiration och hopp till alla.

 
ANNONS
 
Ingen bild

aaaaaaad

30 november 2007 17:36

fast förr eller senare blir vi ju tvungna att fungera utan varandra. föreställ dig ett liv utan mig. föreställ dig gymnasiet.

 
michaela

michaela

4 december 2007 12:09

tja. stackars dig, Maria. och ja du borde börjat på spanska:Ddu hade haft bättre förutsättningar då, men det är bara att göra det bästa av situationen...kramisar

http://varlden

 
Ingen bild

Yrsa

6 december 2007 14:10

om jag va du så skulle jag byta språk.

 
Ingen bild

aaad

12 december 2007 16:32

du får bli lite mer aktiv på bloggen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se