Direktlänk till inlägg 19 december 2007

Snart

Av Maria.A - 19 december 2007 10:47

Tjenare allihopa som läser det här nu.

Just nu sitter jag i Gymnasie plan 2 och sitter med b.la Adina, Ellinor och ...... som sitter en bit ifrån.

Dagarna rullar på och trots att julen närmars sig och man inte är så påhittig nu för tiden så har det ny löst sig. Trots att det inte gick så bra med det under veckorna som varit hjäpte det att jag igår gick runt med Adina & Yrsa och kollade i olika affärer.

Igår kom jag på direkt vad jag ska köpa till både  min mamma & pappa och även vad jag ska ge till min bror. Till min hund gjorde jag en speciell grej i slöjden som jag inte vissade för Ann-Marie men jag vissade ändå för henne ett förkläde som jag dessutom ska ge till min mamma.

Trots att veckorna innan har varit ganska nere och deppiga känns det skönt att julen nu är nära.

Nyår blir nog en helt ny upplevelse för mig. Särkilt efterom jag ska fira den med mina kompisar plus kanske min bror och sina kompisar.

Garanterat flumm.... som medföljer mycket skratt i det hela.

Njut av lovet som kommer!

 
ANNONS
 
Ingen bild

aaaad

19 december 2007 11:03

Ångra aldrig nått som fått dig att skratta.
Vad ska du ge till din hund??

 
Ellinor

Ellinor

19 december 2007 11:17

ååh, va lylligt!
jag har ingen aning om vad jag ska ge till mina föräldrar... syrran vet jag liite, eller jag har mina små ideér ibland. :) jag hittar nog på Punkt Shop eller nåt. :P I år ska hon få nåt fint. :)
Sen vill jag ge nåt fint till min lilla Saga (mitt lilla husdjur) hon är ju oxå en familjemedlem. ;P

http://www.gesangvogel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

yrsa

19 december 2007 20:42

Det ska bli sjukt kul på nyår, hoppas bara att vi är några av dina kompisar som kommer annars blir det så pinsamt att sitta där med din familj och deras kompisar.

 
y

y

22 december 2007 17:01

Har du oxå slutat blogge lr???

http://m

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se