Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

tdet går långsamt

Av Maria.A - 22 januari 2008 15:20

Ny vecka som jag sa men allt känns segt. Antingen är man lite eller så smittas man av. Snacka om lite humör svängningar. Gruppen är det tyst och istället för stor grupp har det blivit små grupper där man egentligen vill vara stora ialla fall för mig. Saknar gruppen och sammanhållningen. VAd var det som gick knasigt på vägen?

De kan inte finnas ett skäl det finns nog flera, vi har förändrats helt enkelt.

Det är något som förr eller senare skulle hända. Nu är gäller det bara att inte tappa den helt.


Min mobil som jag sa att jag ska få på onsdag kanske jag till och med får idag. Fast en tjejkompis (en dam) till min pappa från jobbet ska komma. Hon ska kolla våra datorer, hon brukar nämligen göra det. Först för att ta bort alla virus från min pappas data, eftersom han inte är så händig med datorer. (hehe) 

Sen om vi andra i familjen har några funderingar eller frågor med våra egna datorer. Smidigt och effektivt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

aaad

22 januari 2008 15:31

håller med men ibland som när man är hängig är det skönt att det är få runt omkring.
Jag har fått et usb minne av min pappa.
fan vad jag flummar idag fast det är ett ganska lamt flumm eftersom jag inte är så kry.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se