Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

Att göra något

Av Maria.A - 27 januari 2008 18:26

Jag kollar runt omkring mig och ser hur alla har förändrats. Jag känner och ser hur jag har mognat. Förhppningsviss till det bättre. Jag förstår andra bättre och med mig så är det väl att jag inte är lika naiv längre. Man får lära sig att öppna ögonen när man växer upp. Livet är inte alltid som en dans på rosor. Men på sistonde har det känts svårt. Det har varit väldigt stressigt och tiden bara rusar förbi.


Med det vardagliga livet så går väl allt rätt bra. Jag har lärt mig vilka som är mina riktiga vänner även dem som jag trodde från början var mina närmaste har jag insett inte är det. Inga ord eller kramar kan ändra på det och det gör inget det är bara så det är. Man måste bara finna sin plats och se runt omkring sig. Jag har utvecklats och insett att jag haft tur i vissa grejer. Jag har haft turen att fått träffa några bra vänner. Några som jag kanske inte trots allt har hela livet. Några vänner som behöver varandra men som inte ser det alltid. Kallhet möter man på mycket och trots att kärleken finns där så vet alla det som finns under det.


jag har haft tur med vissa saker helt enkelt. Vänner som tycker synd om än eller som bara känner att jag inte borde slänga iväg henne vill jag inte ha. Jag vill ha vänner som vill vara med mig, inte någon som säger falska och lovande ord till mig. Jag vill inte att du måste tvinga dig själv, jag vill att det ska komma från hjärtat. Va bara ärlig mot dig själv våran vänskap kanske inte är den du vill ha. Tvinga ingen och ge mig inte något jag inte vill ha.

 
ANNONS
 
Ingen bild

aaaad

28 januari 2008 12:02

Jag har kommit på att man inte kan ha en bästa vän man har flera. Inte många men några. Du är en av mina allra bästa vänner.

 
Ingen bild

aaad

31 januari 2008 16:15

jag vill vara din vän tills vi båda är glömska, skruttiga, blinda och döva.

 
Ingen bild

yrsa

31 januari 2008 19:21

Men vart är min plats??? jag vet verkligen inte vart jag står längre, vart jag än tittar så ser jag nästan bara en massa frågeteckan ???

 
michaela

michaela

4 februari 2008 10:55

vad allvarligt du skriver....ibland måste man det...det e bra att du har insett saker även fast det är jobbigt. kram

http://varlden

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se