Direktlänk till inlägg 4 februari 2008

jaja

Av Maria.A - 4 februari 2008 20:27

Lugna tjejer jag är inte deprimerad. Jag blir bara lite väl sur bara.

Men för annars så är jag väl en liten krambjörn. MEn även en liten krambjörn kan bli riktigt sur och tröttna.


Frågetecknet som jag känner runt omkring mig och som jag har själv har tycks inte försvinna.


Mitt IUP samtal är blev svår att förklara. Jag fick bättre perspektiv på saker och det hjälpte. Både min mamma och min pappa var där. Oh nej tänkte jag en hel jury på mig. Men nu slipper jag berätta två gånger vad som hände och hur det gick. Det var heller inte så farligt. Det blev bättre med två, det blev bra. Mina kompisar kan jag förstå tyckte det var skitkul(host).

Men tjejer semla blir det nog inte, för jag hittade inget ställe som hade det vid sjutiden runt t-centralens gator.


Imorron är det nationella och trots att jag förut mådde uselt inför provet, så känns det bättre nu. Kanske inte inför alla nationella men jag har så underbara föräldrar att de gör att man kan känna sig så mycke bättre.

Och till er som inte har det så skickar jag en stor kram och säger att bara vara sig själva och bara försöka sit bästa. Mer kan man ju trots allt inte göra .


Efter IUP gick jag med mina föräldrar till restaurangen Barcelona. Där mötte vi på med min bror och åt alla tillsammans. Vi hade mysigt och åt god mat.

Tillsammans gick vi senare till manifestation mot Farc. Jag var glad att vara där och jag hade inte velat vara någon annanstans. Det är helt enkelt en känsla som inte går att förklara.

 
ANNONS
 
Ingen bild

aad

5 februari 2008 12:36

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se