Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Från elli och maria

Av Maria.A - 18 mars 2008 12:58

Här sitter jag med elli och försöker jobba på ea.

Som ni nog märker så går det inte så bra heheh....

Jag (maria) Ska nog snart försöka göra någoot förutom läsa andras bloggar och kommentarer hehe...


min blogg har typ dött ut nu, men ehh, ska nog fixa det snart - hoppas jag. :P (Elli)


snacka om ovanlig månad. Det är snart påsklov och ändå är det slask och regn ute. Vad har vi människor gjort med våran miljö!!!!

Vi har förstört den med tiden./Maria


Finns det någon som ska sova över i skolan? Någon? Varför vill ingen träffas innan bara??? Vi har nu förr tiden nästan alldrig tid att träffa varandra=(

Vi måste passa på och inte låta tiden rinna iväg.../Maria


Håller med!!! Maria har talat! ;) nu när vi ändå inte kommer se varandra varje dag längre efter sommarn, så är det ju bra om man försöker att träffas lite då och då. man kan ju typ ha en "kompis dag" typ 1 ggn i veckan kanske. jag har hört om folk som har det för att kunna hålla en bra kontakt med sina vänner efter gymnasiet. ^^, /Ellinor


För efter sommarlovet kommer folk skaffa sig pojkvän, barn, gifta sig, köpa hus= alltså skaffa sig ett nytt liv med andra kompisar och nya möjligheter och uppdrag som väntar. Man kommer inte ha samma tid att ses att kolla till hur alla mår och har det. Vi måste ändå försöka för vänskapens skull att få in en liten tid för de gamla kompisarna.

Kom med andra förslag annars, för jag är villig är du? /maria


Ibland frågar man sig "kommer vi ens å träffas efter 9an", tänk om vissa bara kommer glida ifrån. Det är typ den hemskaste tanken man kan få, jag tror och hoppas verkligen att det inte kommer att hända oss!

Vem vet, vi kan kommer vara som Vänner gänget, att vi träffas å fortfarande är jättebra kompisar i framtiden. :P  ..fast jag vet inte, det skulle kanske vara för bra för å vara sant. Men det skulle ju vara jättekul om det var så, eller såhär i framtiden också. :D  /Ellinor


Håll ihop och glöm inte bort de gamla goda kompisarna som sett och lärt känna dig, och som upp eller ner alltid kommer finnas där för dig. Jag finns här, och det gäller att inte glömma det, trots att man kanske inte alltid förstår. /Maria


"I'll be by your side,

we'll make it if we try!"

 
ANNONS
 
Ingen bild

adiiinus

18 mars 2008 13:17

först måste jag bara säga...HERREGUD!!!!
sen orkar jag nog inte imorron jag är lite krasslig och vill inte bli sjuk på lovet. kram på er mina små älsklingar

 
Ingen bild

Tannaz

18 mars 2008 23:20

"I'll be by your side,
we'll make it if we try!"

Jag fick en konstig känsla i magen egter att ha läst inlägget, kanske vemod.
Jag ska i alla fall inte tillåta nån glida ifrån mig. Ledsen, men ni får står ut med mig ett tag till. ;P

En lösning skulle kunna vara att blogga, om VISSA inte glömde bort det, Maria och Ellinor *blink* *blink* hehehe...

Håller med er båda två.

kram på er
Tannaz

Kram
Tannaz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se