Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Tonåren

Av Maria.A - 9 november 2008 18:38

Att känna sig lost och förvirrad är normalt.

Särkilt när man är tonåring. 

 Gå igenom frågorna; Varför finns jag, vad är meningen med att jag finns? varför finns jag? Skulle folk sakna mig om jag försvann? Är livet värt leva?

 Varför känns det som om världen flyter på och jag inte hänger med?


Dem svaren tar tid. ens erfarna föräldrar som kan och vet hur de kändes eftersom dem också gått igenom dem frågorna kan ibland hjälpa än. Inte med ord som; vi måste ha ett djupt snack eller vi måste sätta oss ner i etoch pratat. Nej!! utan normalt kunna fråga lätt; vad är meningen med livet enligt dig eller varför tror du att människor finns?

Man får höra deras åsikter och inte en åsikt från någon som inte är erfaren ,för ung för att våga svara eller som heller inte vet vad de menas och som inte alltid säger de utan någon som har en bättre uppfattning av va de menas med de.


Man kan finna att de man just gått och kännt på så länge. De man har gått och bärt på så länge inombords har kompisen bredvid dig också känt. MEN INTE SAGT DE. Man har känt exakt samma sak.


Tillsammans finner man att man inte är ensam i världen som känner så och att det är normallt att tänka så. Även de gallnaste ideerna kan ha kommit upp i ens huvud ibland . Du kanske skäms ibland av de flesta men du är nog inte ensam om dem. (kom ihåg de)


Livet är oftast svårare än du får det att se ut

 
ANNONS
 
Ingen bild

yrsa

10 november 2008 15:17

Känns som om det där va riktat lite til mig '-.-
Men de skulle alldrig hjälpa att prata med en vuxen, ja frågade en vuxen en gång vad meningen med livet var och han blev bara besviken på mig.
Han tyckte att de va oroande att jag redan hadde sånna funderingar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se