Direktlänk till inlägg 19 november 2008

Never

Av Maria.A - 19 november 2008 19:19

Jag skrev alldrig att man skulle intala sig själv att vara glad. Läs igen och se igenom mina inlägg. Det är lugnt alla kan göra misstag.)

Kul ändå att ni läser;)


Folk som läser böcker, sagor och bloggar för den delen kan ibland tolka de inlägg och skrivna sidor lite olika ibland. Det är så oftast med media. tidningar fångar upp och lägger upp bilder av antingen kändisar i olika situationer eller olika falska reportage om folk. De gäller för folk helt enkelt att välja om dem ska tro på de eller inte. Vad som är sant eller falskt helt enkelt.


Men jag tror ni som läser är smarta och för det mesta begripper vad som oftast kan låta rätt vettigt och sant. Eller så är man bara trött ibland och tror på att britney spears verkligen har en identiskt tvilling eller att jag är en mega kändis i Japan.


What hollywood story do you belive in?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se