Direktlänk till inlägg 19 november 2008

Dagens tips

Av Maria.A - 19 november 2008 19:39

Dagens tips är till alla er som älskar VÄNNER!!! bland annat mig själv.

Även ni som älskar high school musical kommer nu ett väldigt bra tips.

Ni som gillar  att se mycket muskler på snygga killar och se lite humör rekommenderar jag en film som snart kommer ut.


Filmen heter "17 again"


Skådespelare som är med är nämligen Matthey Perry (Chandler från Vänner) och Zac Efron från inte mindre än High school musical och Haripsray. rätt rolig komedi om en kille (matthew perry) som blir efter en "olycka" skickat in i samma tid som han lever i nu men som sjuttonåring spelad av Zac efron. Har några rätt så roliga scener och rekommenderas för dem grupper av tjejer som absolut är sålda på Zac efron och som gärna slickar sin mamma för att hon på jobbet den dagen ha kysst zac efron. Inte?

Kanske bara en fan av Matthew, då måste jag bara varna att han tyvärr börjar bli äldre och att de nummera syns mer. Skådespelartalangen i filmen av matthew = nja....så där

 
ANNONS
 
Ingen bild

adina

19 november 2008 20:38

okej jag är på elakt humör idag så jag måste bara undra om du menar humör eller humor??
och konceptet i filmen känns inte särskilt nytt. men du blir väl knappast förvånad om jag säger att den inte verkar falla mig i smaken...?
saknar dig:/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se