Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Vänner yeahhh

Av Maria.A - 26 november 2008 17:48

Idag har det varit en låååång.... dag och jobbig men också väldigt rolig.


 Idag var den så lång och jobbig dag att det kändes så... skönt att ha fått ett telfonsamtal idag av min pappa på förmiddagen. Han är så gullig att han ringde mig för att säga att han var nära min skola och ville frågade om vi kunde äta lunch ihop.

Jag hade precis då fått lunchpaus så de passade perfekt. Med ans min anadra kompisar och skolkamrater fick gå till en skolmatsal och äta de som serverades fick jag chansen att gå till en lyxig restaurang och äta riktigt god mat. Restaurangen jag gick till heter PRIMO och jag kan verkligen rekomendera maten och även brödet till er.


Imoron efter skolan kanske jag ska till den kända International horse show på globen. Min lärare var med och tillverkade väldigt mycket till showen så vi blev bjudna till showen gratis.Jag kanske går, ännu är jag inte säker.

 
ANNONS
 
Ingen bild

adina

27 november 2008 17:16

haha själv äter man ju på resturang varje dag :D
ååå jag vill gå på globen horse show, malin har en ny häst, se hoppningen :D malin vet jag har en ny häst men den är för ung för att vara med så hon har en mindre bra och lite äldre. hon har inte filippan för hon e dräktig ballt va?? maskerad hoppningen är nog kul och ponnysarna :D ååå vad avis jag e jag vill oxå gå.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se