Alla inlägg under november 2008

Av Maria.A - 19 november 2008 19:39

Dagens tips är till alla er som älskar VÄNNER!!! bland annat mig själv.

Även ni som älskar high school musical kommer nu ett väldigt bra tips.

Ni som gillar  att se mycket muskler på snygga killar och se lite humör rekommenderar jag en film som snart kommer ut.


Filmen heter "17 again"


Skådespelare som är med är nämligen Matthey Perry (Chandler från Vänner) och Zac Efron från inte mindre än High school musical och Haripsray. rätt rolig komedi om en kille (matthew perry) som blir efter en "olycka" skickat in i samma tid som han lever i nu men som sjuttonåring spelad av Zac efron. Har några rätt så roliga scener och rekommenderas för dem grupper av tjejer som absolut är sålda på Zac efron och som gärna slickar sin mamma för att hon på jobbet den dagen ha kysst zac efron. Inte?

Kanske bara en fan av Matthew, då måste jag bara varna att han tyvärr börjar bli äldre och att de nummera syns mer. Skådespelartalangen i filmen av matthew = nja....så där

ANNONS
Av Maria.A - 19 november 2008 19:19

Jag skrev alldrig att man skulle intala sig själv att vara glad. Läs igen och se igenom mina inlägg. Det är lugnt alla kan göra misstag.)

Kul ändå att ni läser;)


Folk som läser böcker, sagor och bloggar för den delen kan ibland tolka de inlägg och skrivna sidor lite olika ibland. Det är så oftast med media. tidningar fångar upp och lägger upp bilder av antingen kändisar i olika situationer eller olika falska reportage om folk. De gäller för folk helt enkelt att välja om dem ska tro på de eller inte. Vad som är sant eller falskt helt enkelt.


Men jag tror ni som läser är smarta och för det mesta begripper vad som oftast kan låta rätt vettigt och sant. Eller så är man bara trött ibland och tror på att britney spears verkligen har en identiskt tvilling eller att jag är en mega kändis i Japan.


What hollywood story do you belive in?

ANNONS
Av Maria.A - 18 november 2008 18:02

Idag höll jag i min presentation. Feedbacken jag fick var att jag höll en röd tråd igenom hela presentationen och att de flöt på väldigt bra. Mina kompisar sa att det lät jätte bra och att de säkert gick bra, men jag är inte säker.=(


Jag har märkt att för att jag ska kunna bli bra på de jag gör, måste jag först  tro mer på mig själv, tro på att jag kan göra saker rätt.

Inse att jag är som jag är och jag inte behöver göra de mer komplicerad än vad jag tvingar mig själv att prestera och se. Finna ett lugn i att de får gå som de går och att de i slutändan kanske inte blir en katastrof som jag tänkt mig.Life isn´t always as a big pile of shit as you think!!!

Let go of your chains

Av Maria.A - 18 november 2008 18:00

Dagens tips idag är att prova ett väldigt gott godis. Jag tror inte många känner till de men det är gott.


De heter JETS och kommer i en mörkblå förpackningen. Det står JETS på förpackningen och är en jätte god choklad. Den rymmer perfekt i din fika och tar mindre plats än din mobil.


Dem är goooooda!!!

Av Maria.A - 17 november 2008 18:23

imorron är dagen tidig och slutar tidig. Jag känner mig lättad att inte ha lämnat så mycket till den här veckan men ändå känner jag mig dåligt att ändå ha så många små trådar kvar när de gäller läxhögen.


Till er alla hoppas jag att ni mår bra och inte har många läxhögar som växer.Idag kollade jag på riktigt gamla bilder. Hjälp vad man såg pluttig ut förut.

Jag känner mig inte som jätte vuxen nu men jag såg så liten ut förut.

Vilka minnen som fanns i dem där bilderna. Alla skratt alla underbara och skojiga tillfällen.


Sommartider hej hej sommartider!!!

Av Maria.A - 17 november 2008 17:58

När kommer dagens tips???

Jo imorron börjar tipsen rulla in igen. Det är helgerna det blir paus med tipserna. Men se upp för de kommer många.


imorron slutar jag nog ett som vanligt men eftersom jag bara ska hålla i en presentation kanske jag slutar tidigare.


nyheter idag är att man imorron i min skola kan få gratis håltaging. Piercing vet jag inte. Men imorron kanske något galet och oväntat händer.)

Av Maria.A - 16 november 2008 18:39

Jag borde inte skriva de här.


Men jag läste att yrsa skulle försöka göra sig kompis med den blyga snyggingen i hennes klass. Då måste jag ju också bekänna att det finns en eller ok två väldigt snygga hottisar i min skola. 

 


Shhhhh......och jag har redan pratat med en av dem. De verkar också som om han tar samma väg hem som jag gör. Äntligen verkar Amor och Venus ha skjutit sina pilar i rätt rikting. Återstår bara  att se hur länge pilens verkan  håller bara.=(

Av Maria.A - 16 november 2008 18:20

Jag och hur mår jag?

hmm... trött..... Jag gick runt idag på stan med min pappa och sedan såg jag killen från grease faktiskt. Nej inte john travolta utan svenska John travolta.


Min pappa skulle hämta ett par vantar på zinken så vi åkte ditt och möte på samma tåg på vägen ditt min mamma. Vi åt på goda kungshallarna och var nära att gå och se antingen Patrick 1.5 eller vicky christina barcelona.


Jag måste passa på och rekomendera er alla att köpa minst en påse brända mandlar. de både luktar....och smakar gott.


 Delicious and tasty!!!

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se