Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Ryan.....Ryan.....

Av Maria.A - 22 december 2008 18:47


Ojjj sorry jag vet att jag inte har skrivit på ett tag. Jag vet inte varför.

Mycket har hänt.


Snart är det onsdag och julafton kommer närmare och närmare för varje minut och timme som går. Alla mina presenter är klara men jag har kanske en liten kvar jag måste köpa. Annars måste jag snart bara börja lämna  över mina presenter till folk.


Under veckan träffade jag yrsa, som köpte en tröja på H&M. Tillsammans bestämde vi oss för att åka till Haninge. Va varför de kan ni fråga er?

Jag vet faktiskt inte de bara blev så och tro mig jag var också chockad. Vi hade de väldigt flummigt & kul. Jag bjöd på fika och Yrsa bjöd på tomten.

Efter flera timmars gående och flummighet var Yrsa på väg hem när hon plötsligt märkte hon i Haninge att hon hade lämnat påsen med hennes ny köpta tröja någonstans. Vi gick till sista affären som var MQ= men ingen hande lämnat den. Efter bara 0.000001% chans att den kunde finnas i hälsobutiken gick yrsa in och frågade om den fanns där.

& till min häpning,chockade men jättte glada min och röst så fanns den där.


Vi hade nämligen prövat på en ny massage stol som fanns där. Yrsa hade väl kopplat av lite väl mycket. Haninge är bäst!!!!!!


Inte bara de. För ca en vecka sedan hade jag lämnat min cykel vid O´Leary´s Precis vid centrum ingångar. Den stod varken vid ett cykelstånd eller fastkedjad med fem stora lås eller något annat. Utan bara ett fjuttigt litet lås. Veckan hade stått där i en hel vecka och ingen tog den.

Folk hade lätt kunnat bärt bort den. MEN NOPE!!!!


HANINGE ÄGER!!!!!. Här jag bor de finaste, snällaste, lojalaste, trogna och underbara människor.

P.s

De klart jag & min familj bor ju här.

 
ANNONS
 
Ingen bild

yrsa

22 december 2008 23:40

Haninge e ganska nice,men skulle alldrig vilja bo så långt ifrån stan.
Inget slår T-centralen!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se