Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Nemän what!!!!

Av Maria.A - 22 december 2008 18:59

Jag sitter och kollar ut lite. Folk går in och ut.

Personerna bredvid verkar ha några hemlisar. De pratar om pengar, de pratar om en födelsedag. En verkar bitchig. & sen så plötsligt ser jag en röd hårig tjej, i röd randig jacka. Med mobilen i sin fick som vanligt och ger mig ett underbart stort smile. Ja du kanske redan vet vem jag pratar om.

JAPP YRSA


Vilken överasskning. Vi går till musikaffären. Vi prövar på trummor, vilket jag verkligen måste lära mig mer av. Gitarrerna som bara ser såååååå fina ut.Vi köper de som vi sökte efter. Går förbi lill-centrum och börjar vårat flum äventyr hemma hos mig. Vi börjar flummet med lite skolkataloger babbblar som vanligt och ser några skumma men riktgt roliga (ryan...Ryan...filmer+ skumma hot chicks) De blev kul.....


Timmarna flög förbi och innan vi visste om de hade tiden flugit så snabbt och så mycket förbi att vi började fundera på om yrsas planer att fira jul hemma hos hennes pappa kanske borde få börja innan 21:00 i alla fall.


Thank you babe! & hoppas jag ser alla er imorron på marilyn.

Jag öppnar ca 9:00 och nästan som om jag vore en ägare stänger jag när jag vill.

 
ANNONS
 
Ingen bild

yrsa

22 december 2008 23:44

fett stört att se en hel film på youtube xD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se