Alla inlägg under december 2008

Av Maria.A - 4 december 2008 18:48

ohhh... vad sur jag var idag. Jag tror jag alldrig har varit så sur som jag var idag. Jag ville banka mitt huvud mot ett fönster, jag ville stampa jag ville ahhhhhhh skrika. Fyyy


Men nu vill jag inte prata om de så nu bra nyheter. På måndag har jag bara en lektion från 8:30 till 9:30 japp du läste rätt. Bara en timme och sedan har jag inget mer. Jag kanske ska åka till sumpan men det är inte säkert.

Annars kanske jag tänkte besöka din skola. Jag vet inte kanske. Ha på mobilen, det beror på också när du slutar på tisdag eller om jag kan få hänga med på dina lektioner.

ANNONS
Av Maria.A - 3 december 2008 18:29

How about it girls?


Kom igen vi behöver lite semester och vi har förtjänat de.

Tillsammans, lediga, sol och en massa roliga äventyr & flum.
Jag vill, jag får och längtar!!!!

ANNONS
Av Maria.A - 2 december 2008 17:45

Jag vet inte riktigt vad som hände idag. Tisdag den .... december var bara annnorlunda. Idag förstod jag att saker inte kommer hända som jag trott att de förmodligen skulle. Jag måste börja röra mitt feta xxxx åt den riktningen jag vill att saker ska gå mot.

Jag har börjat.... och kanske blir det tiotusentals gånger bättre än jag fantiserat att de kan bli eller så blir det bara en total flopp och de grävs ner i jorden med mina andra förhoppningar, ideer och några drömmar.


De kanske går om jag verkligen sätter min själ, glädje, kunskap och vilja i de.

Av Maria.A - 2 december 2008 17:34

vad kallt, grått och regnigt det var idag. Fyyy....


Massor av prov både nästa vecka och på torsdag, Fredag.


Mycket plugg och lite vett.

Hej

Av Maria.A - 1 december 2008 15:17

Goddagens!


Idag har det varit en kort men tröttsam dag. Idag snackade jag med min bror och tillsammans kanske vi ska göra en "roadtripe". Antingen i Januari eller på lovet. Dock vill han åka för att delvis festa så jag vet inte riktigt än hur vi gör med  den biten. Men ändå kul att åka bort.


När det gäller jag och babsen från lessan så tycker jag vi borde göra den efter Januari. har redan några planer som skulle kunna fungera.


Verkar som om de behövs ett litet inplanerat planeringsmöte.hihi

LOL

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se