Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Snart

Av Maria.A - 2 januari 2009 15:56

!!Snart!!


Snart kanske jag byter blogg. Några kompisar har en egen blogg på en annan sida. Man kan göra om och fixa mer på den. Jag kanske byter. Jag vet inte.


De nya året har börjat och i min familj har vi redan börjat med våra nyårslöften för denna år. Nu är klapparna snart helt öppna och champagnens bubblat har nu bubblat klart i min mage. De är dags att starta året nu.

Dags att sätta igång


Idag ska jag se mina babes på våran dag som så klart nu har blivit fredagar,  våra fredagar. Gästerna jag har fått idag är ute och går så jag har hela huset för mig själv woho.....hehe fast jag måste ändå snart gå för att träffa babsen.


Jag hoppas och tror att detta år ska bli bättre än de förra. Jag har redan en massa erbjudanden, förslag, tips, förhoppningar och drömmar som bubblar i mitt huvud. Jag skulle lätt kunna flippa ut och inte veta vad jag ska göra eller bli jätte stressad och helt kaotisk i mitt huvud. Men näe detta år tar jag de med ett djupt lugn eller de mesta i alla fall.hehe

Jag har övergett min kaos till att göra de jag är rätt bra på nämligen NJUTA........=)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se