Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

tack

Av Maria.A - 3 januari 2009 10:43

Bredvid mig ligger snobben tillsammans har vi redan tagit morgonens bilder. Ni babes av igår sover nog zzzzzzz.....ohhh nu är jag på dåligt humör. Jag har vaknat på helt fel sida. Idag ska vi på seeightseeing och ALLA ska gå. Jag borde inte ha vaknat idag. Jag borde ha legat i sängen hela dagen och inte gått upp tills de var dags för lite lunch och sedan bums till sängs igen. Men nope de lär inte hända i dem närmaste timmarna så jag får väl bara bita ihop. Ohhhh.....jag är på pissigt humör.


Jag fryser som bara den och har duschat håret så de lär ta lång tid innan jag kan värma mig igen. Jag har inte hunnit ladda upp bilderna från igår och nyår men jag har fått LISTAN heheh finally thank you!!!!


Kan inte jag få lite magiska bönor så att jag får lite magiska krafter. Jag lovar att ta hand om dem och inte missbruka dem, tror jag.....hehe


Jag kommer sova som en liten bebis idag. Ni lär veta snart varför

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se