Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

shit

Av Maria.A - 21 januari 2009 21:00

Den här  veckan har verkligen varit en udda vecka. På vissa hål har den känts  mörk, grå och alldeles nere. Andra stunder har den varit assss rolig, mysig, lugn och i stunder väldigt flummigt. Men jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte i dessa stunderna som verkar gå så snabbt till skillnad från dem mörka inte fanns där. Jag skulle kanske vara som en liten mus som alldrig sågs, rördes eller hördes. bara de små udda pipljuden ibland.


Redan imorron är de torsdag. Idag sa jag tänk att de är onsdag. Men jag tänkte innuti shit tänk att de bara är onsdag, va segt de har gått.


Snart e de helg och de ser jag alltid fram emot men då måste jag först ta mig förbi fredag.


På lördag har jag låtit min mamma ta ledigt. Så jag jobbar på Marilyn där "hela " lördagen. Jag kanske tar och följer Ellis tips om att pröva dem goda klubbarna som hon verkade gilla. Vi hade kul och flummigt i Tisdags.


Vi pratade om gamla och nutida saker och flum. Vad härligt de kan vara att vara med någon som man kan prata fritt me. De är sånna ljusa och fina stunder som jag pratar om.


Vad skulle jag göra utan dem!

 
ANNONS
 
Ingen bild

adina

22 januari 2009 22:25

du måste bli bättre på att smsa mig när du e på marlyn jag vill komma dig, jag går ju i skolan nära marlyn så jobbar du på eftermiddagarna så hör av dig...saknar dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se