Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Yesterday

Av Maria.A - 25 januari 2009 06:32

Igår var de lördag.

 Jag jobbade på marilyn och träffade Yrsa vid 12 tiden. Till min stora och fina överasskning fann jag även Tannaz när jag kom ditt. Tårtan såg god ut men vädret var piss.


Tillbaka möte vi även på Tannaz mamma och Tina som var på väg till ett väldigt exklusive möte med Amy diamond/ konsert med Amy Diamond.


På vägen hem ringde jag hem och sa att jag var på väg. Min pappa mötte upp mig vid Videobutiken och vi hyrde några filmer. Eftersom de var min tur att välja film så blev de lite olika genrer och filmer.


En film vi såg, men de var mest för att min mamma ville se den, var filmen "27 Dresses". Jag kan öppenhjärtligt säga att jag brukar gilla kärlekskomedier, men den här var bara för uppenbar. Man visste precis vad som skulle hända. Som vanligt satt jag där och förutspådde vad som skulle hända i filmen, och till min "förvåning" så hände allt de som jag hade sagt.

Filmen hade små bra stunder men annars så älskade jag att se så mycket kläder och färger.


Idag ska jag nog plugga och heheh kanske se en film på kvällen med familjen för att avsluta helgen.


p.s Kan meddela att man definitv inte ska mucka med Yrsa nu......

 
ANNONS
 
Ingen bild

yrsa

25 januari 2009 20:23

precis mucka inte med mig ;)
för jag lär mig caramelldansen XD

 
Ingen bild

adina

25 januari 2009 20:27

jag är inget fan av kärlekskomedier för att de är sååå uppenbara men jag såg faktiskt 10 orsaker att hata dig idag, den var bra och heath var söt och jag blev ledsen för att han är död:(
vad har hänt med yrsa?? är hon arg??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se