Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Kom igen det är ju jag

Av Maria.A - 28 januari 2009 19:23

Ohhh... vad jag är trött. Mina ögon känns som om dem separat väger 1000 kilo var. Den här veckan känns som om den vore varit två eller tre veckor lång. JAg har så mycket i huvudet. De känns som en stor hög med skit man har på ett bord. Jag vet att de finns där men jag har bara inte tid med att ta itu med de nu. Jag vet inte hur jag ska förklara. Min stora hög av skit stör mig inte. Men jag vet att de finns där. Jg vill ta itu med de men jag har inte tid och vet heller inte vad jag ska börja under den lilla korta tiden jag har för att spendera den på.


Nästa vecka får jag lite ledigt men ändå finns de andra saker som direkt står på tur för att bli lösta eller klara. Mitt i mitt förvirrande bubbla kan jag ibland börja asgarva av mig själv. Att jag är så virrig och full av kaos.


Som när man är så ledsen eller arg att man börjar skratta. För de kan hända mig, jag kan ibland antingen bli så arg eller ledsen att jag plötsligt börjar skratta. heheh


Härifrån skickar jag ett lycka till!-Yrsa. De kommer gå så bra ska du se. Nu har du något du kan berätta till dina barnbarn. När var ung hamnade jag med de äldsta och jag lyckades knäcka dem flesta hehe


Mitt andra är till min kära TANNAZ grattis!!!!Vi ses på lördag och då ska du få en bamsekram ska du se;)


Sist men inte minst måste jag ändå göra ett litet klagomål på min mobil fyyy min jäkla mobil. Mina sms verkar inte komma fram och mina telefonsamtal verkar brytas. På helgen om jag har tid hehe som jag sa förut ska jag lämna den på lagning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se