Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

HOST igen

Av Maria.A - 3 februari 2009 12:01

Japp de är sant. Jag har blivit förkyld. Jag började känna av de på Lördag morgon men söndag kväll var de tydligt och klart att jag hade blivit förkyld. Så jag har varit hemma två dagar i rad nu. Imorron är jag nog i skolan. Mina föräldrar kommer nog inte gilla att jag går, men jag vill, och jag måste nästan för annars missar man så mycket. Sista gången jag var förkyld och ändå gick till skolan tog de jätte lång tid för mig att återhämta mig. Mitt råd är att om man kan stanna hemma, stanna. De tar bara längre tid att återhämta sig och man smittar bara alla andra. Mina krafter har börjat komma tillbaka men jag är ändå väldigt snorrig och med lite feber. Men feber delen behåller jag för mig själv, för jag vill verkligen gå till skolan imorron. Fast vem orkar vara sjuk i flera veckor?


I helgen valde min bror att hyra en film oh vi såg en film som heter "Ett ufo i New York" vet ej om ni har sett den men jag kan noga rekommendera denna film till folk som vill ha en riktigt söndags film. En som man kan skratta till lite då och då, inte behöva tänka väldigt mycket och kunna somna till i vissa stunder. På kvällen efter filmen gick vi till mysig rummet, där brasan var på. Vi drack te och bara satt och mys pratade en lång stund. Min bror var trött och låg därför i rummet bredvid och pratade därifrån med oss hehe...

 
ANNONS
 
Ingen bild

adina

3 februari 2009 21:09

krya på dig, det verkar vara nått som går många är sjuka. och om du bara e lite förkyld kan du nog gå till skolan jag hade ju feber hela hösten och gick till skolan ändå.

 
Ingen bild

yrsa

3 mars 2009 08:49

jag är oxå förkyld nu...igen '-.-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se