Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

sov sötis

Av Maria.A - 4 februari 2009 21:05

ohh klockan är prick 21:05. Jag är väldigt trött idag.

Jag började tidigare idag men slutade väldigt.... väldigt sent. Om jag skulle säga tiden vi slutade idag skulle ni inte tro mig.

Jag slutade 18:00. Men vi fick fika:Mackor, frukt, och mycket dricka.


Imorron ska de hållas en mässa om indviduella valet. Ohhh... ser faktiskt fram emot de lite. Fast mitt huvud kommer säkert vilja göra en massa saker och ämnen, med ans min kreativa sida av mig kommer bara vilja göra roliga, kreativa saker. Men jag vill ju tänka på framtiden också.


Snart lägger jag upp bilder från den roliga tjej-och en kille kvällen (ragnar)

Jag har bara inte haft tid, plus att jag varit sjuk och verkligen inte haft krafterna till något. Snart har jag matte prov, jag känner mig så dålig för att jag inte kan något.


Denna helg händer en överasskning. De kan antingen bli ahhhhhhh hur kul som helts och även lite läskigt men kul. Eller så blir de bara något tråkigt vanligt. Kul men ändå med tankarna på något annat. Jag kan inte säga vad för om de inte händer så blir de bara dumt och lite gallet om jag säger de.


Nästa vecka på tisdag jobbar jag inte och jag har inga lektioner. iuhhhh....


Nästa onsdag kunde man (inte med skolan utan med något annat) åka till romme och åka skidor. Jag funderade på att anmäla mig eftersom inget kostar. förutom skidhyrningen. Maten, bussresan och de goda sällskapet betalar dem. Jag vet inte..... hmm.....jag hade nog kanske gjort de, om åtminstone en till valt att följa med.


Nu kan jag inte fortsätta prata eftersom jag bytte plats med min pappa för att han skulle gå och äta middag. Jag har inte riktigt skrivit ner en sak han bad mig skriva ner, utan heheh gick och skrev på bloggen. Så jag ska nog istället göra honom sällskap. Puss på er och pissst.....säg inte till min pappa att jag inte gjorde tjänsten jag sa att jag skulle hehe... de var inget akut men jag ville ju inte att han skulle vara hungrig så här dags fortfarande ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se