Direktlänk till inlägg 10 februari 2009

idag

Av Maria.A - 10 februari 2009 06:56

HEjsan


Idag är de tisdag den 10 februari och i min skola betyder de friluftsdag.

Så jag är hemma hela dagen YEAH!!!


Till er söta babes som fyller år ( de vill säga min babe Adiny) så har jag inte glömt bort er. Min mobil har bara blivit lite ahhhhhh pip konstig. Så jag kan inte se varken vad jag skriver eller låtar. Skärmn kan jag helt enkelt inte se. Men ni kan ringa mig. Den ska på lagning idag så den lär fixas, men bara så att ni vet varför jag  inte svarat på era sms eller smsat er.


Annars så är det rätt mörkt ute nu men de lär nog ändras.


Jag kan också meddela att jag har fått min födelsedagspresent lite tidigt i år.  De är en resa......... Till er som vill veta mer får ni snart veta mer.


Valentine kommer upp och de tycker jag borde firas hemma hos någon (vink,vink) kanske addi vill öppna sina varma dörrar och låta oss komma till henne ;)..... Idag ska jag annars sy överdelen på min topp som jag håller på att göra och kanske gå och shoppa lite. Kanske eller nja de lär nog hända.....bara om jag inte kan kontrollera mig heheh vilket jag inte lär göra.

 
ANNONS
 
Ingen bild

adina

10 februari 2009 16:19

jag e oxå hemma idag:D jag sjukanmälde mig imorse jag pallade inte diskutera hur man skulle lära känna de andra beteendeklasserna och sen se på en obehaglig sanning. så jag skolkar:D

 
Ingen bild

yrsa

10 februari 2009 16:41

carla från ungomsorg vill byta tid med dig om du inte visste det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se