Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

CATFIGHT

Av Maria.A - 11 februari 2009 18:25

Sista droppen var i Måndags. fyyyy fan. Vem tror dem att dem är. de finns ett par tjejer i min klass som tror att dem är härskare över världen. Jag överdriver nu, men de är bara för att jag är så arg. Jag var mest sårad men nu är jag bara såååå arg. De är en riktigt lång historia. Men de var därför jag förs så så mycket igår, Brasan här hemma var på och ändå frös jag så mycket. Jag var inte sjuk men de kändes som om jag hade feber, en feber av ledsamhet, sårbarhet, ynklighet, rädsla och arga känslor. Allt detta kände jag på samma gång. Jag är ledsen om folk trodde att jag bara dissade dem. Jag var bara inte på humöret alls att vara social av mig igår kväll.


Nu är de lite bättre med humöret men jag är ändå rätt nere. Dagen idag var lång och tung. Den kändes bra på de sättet att jag fick mycket gjort och att jag som alltid glömde bort tiden när jag höll på med mitt.

Jobbigast var ändå igår.


Men jag är stark och jag tänker inte låta dumma och dåliga tankar, minnen eller ens min egna sårbarhet ta över mig. Nej, nej.


Jag kan istället berätta att Mando Diao har släppt en ny skiva. Jag gillade framsidan, återstår att se om innehållet är lika bra.

På lördag desutom för min del är jag ledig från jobbet och då är även kära Adinys födelsedags fest. Själv vet jag ännu inte om jag kan komma. Jag får verkligen om prioritera och stressa ihjäl mig med några saker om jag ska kunna komma, men de är ju ändå Adiny så man försöker väl.


Till er som älskar sommaren kan ni glädja er av att snön har börjat smällta och att solen nummera skiner tidigare och längre nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se