Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Ohhh

Av Maria.A - 19 februari 2009 19:48

Oh.. jag måste bara berätta.

Idag skulle jag till bibblan och skriva ut mitt arbete på datan. Jag gick runt i skolans bibbla och letade efter en data. Plötsligt ser jag en ledig data bredvid xxxxx pojken. Han satt som vanligt med kompisen han brukar vara med som dessutom är väldigt söt han me.

P.s nej han är inte bög...........hehe


I alla fall så såg jag att de fanns en ledig data bredvid xxxxxx.

Detta var mina alternativ som jag kunde ha gjort i de ögonblicket:

1) GÅ DÄRIFRÅN!!!!

2) Gå förbi och ignorera honom

3) Spela som att jag letade efter en bok som fanns precis bakom honom

4) Fråga om  något (vilket jag nu märker jag borde ha gjort)

5) Sätta mig bredvid och "inte råka höra allt dem sa"

6) Ringa till en kompis och fråga

7) Sätta mig bredvid och liksom "glömma att han var där"


Jag kan ju nu i efterhand tyvärr svara att jag gjorde en blandning av alla dem dumma svaren. För jag gick förbi och försökte ignorera honom, men gick tillbaka och försökte spela cool som att han inte var där.

som tur var fungerade datan jag var på.

Men nu kommer de. Jag råkade liksom inte prata med honom vilket jag borde, eller frågat efter något till honom. Näe utanjag  råkade istället liksom småbråka lite med en i hans killgäng istället som senare kom till bibblan. Sen smsade jag även en kompis då men hon var lite upptagen med engelskan hehe så jag ringde nån annan. hehe jag kan inte precis säga att de har varit en bra dag men jag kan berätta att jag har tidigare pratat med honom. Helt osynlig är jag inte, bara någon han känner som "gillar" rosa.


Allt jag behöver nu är bara en magisk LOVE POTION NUMBER 8 eller i mitt fall något som garanterar 100% förtjusning från hans sida och om de finns lite över så får hans söta kompis lite också heheh... shhhhh.....låt honom bara inte läsa detta för annars kanske han inte dricker de.

 
ANNONS
 
Ingen bild

adina

19 februari 2009 20:31

i harry potter och halvblodsprinsen ger Romilda Vane harry love potion i form av choklad som Ron av misstag råkar äta. det var inte så bra eftersom Ron var tillsammans med Lavender...Hett tips undvik Love potion:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se