Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Gillar du den klassiska semlan eller vilken?

Av Maria.A - 26 februari 2009 17:03

Ännu har jag inte ätit min första semla.

VAA!!!!

mm.... jag vet jag kan heller inte fatta hur de kan ha hänt.

Men imorron ska jag nog göra de om jag hittaren ska jag  äta min första semla med en kompis. Men om helgen blir som jag har tänkt mig ska jag nog äta "min första semla" med ett gäng kompisar också. Säg inget till dem bara schh....


Dock har jag bara prövat den klassiska semlan. Genom åren har nyare och konstigare versioner av semlan gjorts. för mig har det alltid bara funnits en sorts semla och det är den klassiska svenska semlan. Men i Finland upptäckte jag något underligt. Dem hade där istället för den vanliga semlan, istället en semla med bröd, sylt (som jordgubb eller blåbär), grädde och sedan locket på. Jag är som alla de andra klassiska svenskarna (svensson) som gillar de vanliga wienerbröden, bullarna och så klart semlorna. Men när jag såg dem där syltiga fina färska semlorna i Finland kunde jag inte låta bli att bli lite sugen.


Jag kanske trots allt inte är så svensson av mig som jag trodde ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

yrsa

27 februari 2009 16:44

har ätit 1, men jag tycker inte om semlor så jätte mycket faktiskt xD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se