Alla inlägg under februari 2009

Av Maria.A - 11 februari 2009 18:25

Sista droppen var i Måndags. fyyyy fan. Vem tror dem att dem är. de finns ett par tjejer i min klass som tror att dem är härskare över världen. Jag överdriver nu, men de är bara för att jag är så arg. Jag var mest sårad men nu är jag bara såååå arg. De är en riktigt lång historia. Men de var därför jag frös så mycket igår, Brasan här hemma var på och ändå frös jag så mycket. Jag var inte sjuk men de kändes som om jag hade feber, en feber av ledsamhet, sårbarhet, ynklighet, rädsla och arga känslor. Allt detta kände jag på samma gång. Jag är ledsen om folk trodde att jag bara dissade dem. Jag var bara inte på humör alls att vara social av mig igår kväll.


Nu är de lite bättre med humöret men jag är ändå rätt nere. Dagen idag var lång och tung. Den kändes bra på de sättet att jag fick mycket gjort och att jag som alltid glömde bort tiden när jag höll på med mitt.

Jobbigast var ändå igår.


Men jag är stark och jag tänker inte låta dumma och dåliga tankar, minnen eller ens min egna sårbarhet ta över mig. Nej, nej.


Jag kan istället berätta att Mando Diao har släppt en ny skiva. Jag gillade framsidan, återstår att se om innehållet är lika bra.

På lördag desutom för min del är jag ledig från jobbet och då är även kära Adinys födelsedags fest. Själv vet jag ännu inte om jag kan komma. Jag får verkligen om prioritera och stressa ihjäl mig med några saker om jag ska kunna komma, men de är ju ändå Adiny så man försöker väl.


Till er som älskar sommaren kan ni glädja er av att snön har börjat smällta och att solen nummera skiner tidigare och längre nu.

ANNONS
Av Maria.A - 10 februari 2009 06:56

HEjsan


Idag är de tisdag den 10 februari och i min skola betyder de friluftsdag.

Så jag är hemma hela dagen YEAH!!!


Till er söta babes som fyller år ( de vill säga min babe Adiny) så har jag inte glömt bort er. Min mobil har bara blivit lite ahhhhhh pip konstig. Så jag kan inte se varken vad jag skriver eller låtar. Skärmn kan jag helt enkelt inte se. Men ni kan ringa mig. Den ska på lagning idag så den lär fixas, men bara så att ni vet varför jag  inte svarat på era sms eller smsat er.


Annars så är det rätt mörkt ute nu men de lär nog ändras.


Jag kan också meddela att jag har fått min födelsedagspresent lite tidigt i år.  De är en resa......... Till er som vill veta mer får ni snart veta mer.


Valentine kommer upp och de tycker jag borde firas hemma hos någon (vink,vink) kanske addi vill öppna sina varma dörrar och låta oss komma till henne ;)..... Idag ska jag annars sy överdelen på min topp som jag håller på att göra och kanske gå och shoppa lite. Kanske eller nja de lär nog hända.....bara om jag inte kan kontrollera mig heheh vilket jag inte lär göra.

ANNONS
Av Maria.A - 6 februari 2009 11:59

Jag sitter här i bibblan igen. Idag sitter han tyvärr inte här. Jag såg honom igår på mässan som hölls för alla på min skola igår.


Just nu hade de verkligen behövts. De hade fått mitt humör på lite bättre tankar. För just nu har jag bara en lång och konstig min på ansiktet. 


Många runt omkring mig pratar om individuella programmet. Själv vet jag på ett ungefär vad jag vill göra. Lite knepigt är det ändå. 


Man kanske ska gratta enligt Adiny legenden också nu när man kan.

Grattis till Bob Marley som idag fyller år!!!Han må vara död nu men hans musik lever vidare i trogna fans som Adiny och andra.

Av Maria.A - 4 februari 2009 21:18

Här kommer en riktigt gammal bild på mig för några år sen.

Japp detta är jag när jag var ung....hehe

och ja detta var tider då jag hade lååångt hår

Av Maria.A - 4 februari 2009 21:05

ohh klockan är prick 21:05. Jag är väldigt trött idag.

Jag började tidigare idag men slutade väldigt.... väldigt sent. Om jag skulle säga tiden vi slutade idag skulle ni inte tro mig.

Jag slutade 18:00. Men vi fick fika:Mackor, frukt, och mycket dricka.


Imorron ska de hållas en mässa om indviduella valet. Ohhh... ser faktiskt fram emot de lite. Fast mitt huvud kommer säkert vilja göra en massa saker och ämnen, med ans min kreativa sida av mig kommer bara vilja göra roliga, kreativa saker. Men jag vill ju tänka på framtiden också.


Snart lägger jag upp bilder från den roliga tjej-och en kille kvällen (ragnar)

Jag har bara inte haft tid, plus att jag varit sjuk och verkligen inte haft krafterna till något. Snart har jag matte prov, jag känner mig så dålig för att jag inte kan något.


Denna helg händer en överasskning. De kan antingen bli ahhhhhhh hur kul som helts och även lite läskigt men kul. Eller så blir de bara något tråkigt vanligt. Kul men ändå med tankarna på något annat. Jag kan inte säga vad för om de inte händer så blir de bara dumt och lite gallet om jag säger de.


Nästa vecka på tisdag jobbar jag inte och jag har inga lektioner. iuhhhh....


Nästa onsdag kunde man (inte med skolan utan med något annat) åka till romme och åka skidor. Jag funderade på att anmäla mig eftersom inget kostar. förutom skidhyrningen. Maten, bussresan och de goda sällskapet betalar dem. Jag vet inte..... hmm.....jag hade nog kanske gjort de, om åtminstone en till valt att följa med.


Nu kan jag inte fortsätta prata eftersom jag bytte plats med min pappa för att han skulle gå och äta middag. Jag har inte riktigt skrivit ner en sak han bad mig skriva ner, utan heheh gick och skrev på bloggen. Så jag ska nog istället göra honom sällskap. Puss på er och pissst.....säg inte till min pappa att jag inte gjorde tjänsten jag sa att jag skulle hehe... de var inget akut men jag ville ju inte att han skulle vara hungrig så här dags fortfarande ;)

Av Maria.A - 3 februari 2009 12:08

Som jag sa förut så händer mycket just nu. Kanske inget du kan se eller har märkt. Men mycket pågår just nu som varken du eller jag vet om. Vissa saker vet bara du om och vissa vet enbart jag om.


Mitt huvud har börjat kunna kolla igenom röran jag har i  mitt huvudet men en annan del försöker hitta sin egen GOOGLE site för att kunna hitta allt och sätta allt på plats.


Idag är en slapp dag, men jag ska försöka plugga något. de lär inte hända men kanske max gå ut lite och få lite frisk luft.

Av Maria.A - 3 februari 2009 12:01

Japp de är sant. Jag har blivit förkyld. Jag började känna av de på Lördag morgon men söndag kväll var de tydligt och klart att jag hade blivit förkyld. Så jag har varit hemma två dagar i rad nu. Imorron är jag nog i skolan. Mina föräldrar kommer nog inte gilla att jag går, men jag vill, och jag måste nästan för annars missar man så mycket. Sista gången jag var förkyld och ändå gick till skolan tog de jätte lång tid för mig att återhämta mig. Mitt råd är att om man kan stanna hemma, stanna. De tar bara längre tid att återhämta sig och man smittar bara alla andra. Mina krafter har börjat komma tillbaka men jag är ändå väldigt snorrig och med lite feber. Men feber delen behåller jag för mig själv, för jag vill verkligen gå till skolan imorron. Fast vem orkar vara sjuk i flera veckor?


I helgen valde min bror att hyra en film oh vi såg en film som heter "Ett ufo i New York" vet ej om ni har sett den men jag kan noga rekommendera denna film till folk som vill ha en riktigt söndags film. En som man kan skratta till lite då och då, inte behöva tänka väldigt mycket och kunna somna till i vissa stunder. På kvällen efter filmen gick vi till mysig rummet, där brasan var på. Vi drack te och bara satt och mys pratade en lång stund. Min bror var trött och låg därför i rummet bredvid och pratade därifrån med oss hehe...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se