Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

hejsan

Av Maria.A - 4 mars 2009 18:30

Hejsan hoppsan

Jag kanske låter pigg men jag är i själva verket väldigt trött.

De är därför jag har tvekat om jag ska ha en tjejkväll eller inte. Men sen tänker jag på prov som kommer senare och som får mig att vilja göra de nu isyället då jag kan.


Nu är jag lite kort på datan och vilar lite innan jag behöver gå och plugga lite. Bakom mig ligger min mamma och gör mig sällskap med en tidning hon läser. Därför kan jag inte berätta mycket om min nya xxxx boy.


Vi träffades på busshållplatsen. Han väntade på en buss och jag på en annan.


Våra blickar möttes. Idag träffades vi igen. Blickar, skratt och lite fixning med håret.....från hans sida.


Roligt nog träffades vi på morgonen. Den tidpunkten på dagen då man ser mest ryggigt, trött och nyvaken ut. Imorron börjar jag samma tid så vi får se om jag får se min xxx boy imorron.P.s Jag vet själv inte vad han heter!

 
ANNONS
 
Ingen bild

yrsa

5 mars 2009 17:13

tjo, jag fick alldrig nått mess om tjejkvällen.
kan du messa mig om det är nått speciellt vi ska ha med oss?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se