Direktlänk till inlägg 12 mars 2009

tatoooo

Av Maria.A - 12 mars 2009 18:51

Den här veckan har varit riktigt lång.

Jag har jobbat på marilyn och haft de lite tufft med läxor.Idag slutade jag dock tidigt (11:30) och valde att sticka till marilyn för att göra min mamma sällskap. Vi satt där och mitt i en 5 minuters paus som vi hade. Stod jag och min mamma och dansade när plötsligt låten Cameleont (stavning?) kom på. Jag stod där coh tänkte så klart på min söta Adinys som jag dessutom inte har träffat på typ evigheter. Hur står världen till vid Nacka egentligen? 


Till Yrsus ville jag bara fråga om inte hon känner till (som jag kallar dem) tatooo pennor. De är pennor som man kan rita med på huden. Dem bränner inte och dem skadar inte. Dem är pennor som man kan använda som smink eller för att rita en tatuering som t.ex en ros på armen.

Så kallade bläcket räcker bara i ca fyra dagar. Men tänk om jag använde smink skulle jag lätta använda de som eyeliner.


Annars så har jag idag kanske för att jag är trött börjat funderat på om jag inte ska planera ihop något till min födelsedag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

adina

12 mars 2009 20:48

det är sådär i nacka adina har bultande huvudverk sen en och en halv vecka tbx. hur är det själv???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se