Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Jäkla ideal

Av Maria.A - 15 mars 2009 12:51

  

Igår satt jag, elli och yrsa och pratade om varför de är så många som fokuserar på att vara smala och se snygga ut och imorse kom jag på mig själv att tänka på just dem dagarna då man känner sig lite extra ful eller snygg.


Visst är det konstigt egentligen, hur man vissa dagar kan känna sig så extremt ful medan man andra dagar känner sig skitsnygg? inbillar man sig eller är man verkligen fulare vissa dagar? spelar humöret och självförtroendet för dagen någon roll för hur man uppfattar sig själv?
Jag har dagar då jag går upp och ser mig i spegeln och känner att jag bara vill gå och lägga mig igen, ingenting tycks stå rätt till, ögonen ser röda och trötta ut, huden ser fet och torr ut på samma gång, håret har inte alls den där charmiga glansen och den vackra volymen som man lyckas få till vissa dagar utan tycks istället mest likna ett risigt skatbo. Ibland får man för sig att man nog kommer se bättre ut om man bara sminkar sig lite, men nej så fel man har, sminket gör bara det hela värre och får en att se ännu tröttare ut och dessutom onaturlig ut.
Sedan har man dagar då man är skitsnygg, då huden ser fantastisk ut, ögonen pigga och håret har den där charmiga glansen och den vackra volymen. Man kommer på sig själv med att le mot sig själv i spegeln och tänka: jag ser fantastisk ut!
Man har även de neutrala dagarna, de dagarna då allt är sådär "inte fult, men inte snyggt", okej helt enkelt. Man varken gråter eller ler när man ser sig själv i spegeln.
Varför kan man inte alltid få känna sig sådär snygg som man gör under snyggdagarna?

 
ANNONS
 
Ingen bild

yrsa

16 mars 2009 20:46

Allt sån där e ju väldigt olika från person till person...
men att folk vill va smala kan jag verkligen förstå, jag skulle iaf vilja va smal. Men de konstiga e när smala personer vill vara smalare xD

Jag märker att du är väldigt anti-smink, men jag måste säga att om jag inte hadde smin så skulle jag hata migsjälv för att jag e så ful. Det måste inte se fint ut bara för att de e naturligt lr fult för att de e ontaturlig lr? ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se