Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

Jaaa äntligen sol

Av Maria.A - 19 mars 2009 09:09

I nästan alla bloggar jag har besökt idag har innehållit ett inlägg om hur vackert väder det är och hur lycklig man blir osv... och jag kan inte annat än hålla med!
Imorse vaknade jag av att solen riktigt sken in genom mitt fönster och utanför blottades en i stort sätt blå himmel, och vad lycklig jag blev!
Det är konstigt hur mycket vädret kan påverka en, men idag kände jag mig verkligen glad och hade en sån där våren är på väg-känsla i mig hela dagen.
Jag verkligen njöt av att känna hur solen verkligen värmde och bländade mig, det var ju t o m så att jag skulle haft användning för solglasögon! 
Hoppas detta fortsätter säger jag bara, för då kommer jag förbli lycklig i många dagar till! De hjälper verkligen att i sånna dagar vara ledig heheHärligt, härligt med väder och att vara ledig IDAG!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se