Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Vilken vecka

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft.

Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.


Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte skulle kunna göra flera läxor som jag har till nästa vecka. Gullig som min pappa är ofrade han ssig att tidigt på lördag åka till hans jobb för att jag skulle få använda hans internet på jobbet. Gulligt eftersom han anländer sent idag från San fransisko.


Onsdagen där emot var inte enn bra dag.

För vad gör man om man plötsligt inser att man har hamnat i Liljeholmen?

Dagen hade börjat bra. Jag hade vaknat, ätit frukost och åkt till t-centralen. när  jag konm ditt insåg jag att jag en halv timme för tidig, så jag bestämde mig för att ta en den långa vägen till friidhemsplan. Jag skulle ha tagit den gröna linjen istället för blåa men råkade ta den röda. jag ville ta en lite längre väg men kunde inte tänka mig att ödet skulle ta en annan väg, som att skicka mig till lijeholmen. Jag skrev nu ett extra långt inlägg så att de inte klagas på att jag inte skriver haha....

P.s  Som  ni kan ha annat så kom jag faktiskt försent till skolan men som tur var kom jag bara 10 min försent;)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen   Just nu sitter jag här vid datan och dreglar. Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning. Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i...

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 10 maj 2009 13:30

Vilken kväll nde var igår!!! Igår var New generation festivalen med yrsa. Vi hade såååå.... kul. Festivalen var intim vilket gjorde att man lätt efter varje konsert kunde snacka med var och en av medlemmarna i banden.   Mot slutet träffade vi även.....

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se