Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

ett inlägg skrivet idag på förmiddan

Av Maria.A - 27 maj 2009 17:53

 Förmiddagen


Just nu sitter jag här vid datan och dreglar.

Japp dreglar, när jag tänker på alla dem underbara kläder jag just sätt från en modetidning.

Hur gör man egentligen för att kolla på en mode tidning utan att vilja tömma de lilla man har i sitt bankkonto och köpa en massa dyra märkeskläder.

För de mesta brukar jag nöja mig med att enbart titta på dem i flera timmar. Vid andra tillfällen får jag en sån stor kaffe kick och lust att gå och shoppa en massa kläder.


De får mig att tänka på alla kändisar som för en eller annan orsak inte gillar att gå och shoppa kläder till sig själva. What! Japp, de väljer att ha en eller flera olika personer som shoppar åt dem istället. Tänk att de finns sådana jobb där ute för sådana människor.


Tror du någon på stenåldern hade kunnat tro på att de skulle finnas ett sådant jobb om vi berättade för folket på den tiden om de. Tänk er!

Jag har något att berätta, ni ser den pälsen ni har på er, som ni jagat och slitit för. Ja, den kommer ni i framtiden kunna betala andra för att gå köpa för er. Helt efter ditt tycke och smak.

Jag skulle nog först bli klubbad ihjäl (av träklubbor som jag föreställer mig att dem gick runt med) och sedan blivit kallad för häxa.


Njae jag låter nog de tänkande till någon annans fantasi. Jag låter mig själv nog istället fortsätta fantisera om de lyxiga kläderna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria.A - 2 mars 2011 10:02

  WWW.Littletony.devote.se   www.littletony.devote.se   WWW.Littletony.devote.se ...

Av Maria.A - 24 juni 2009 01:34

Nya bloggen heter www.LittleTony.devote.se

Av Maria.A - 25 maj 2009 08:10

Hur nyttig kan en frukost vara egentligen?   Dagens frukost var verkligen en väldigt nyttig frukost. Till frukost åt vi idag en halv vatten melon och några bortglömda jordgubbar från gårdagen. wow...nyttigt I now Jag vet, de bara blev så. Men man får...

Av Maria.A - 22 maj 2009 08:46

Vilken vecka jag har haft. Veckan har varit full av nationella prov, stress, träningsverk och av flera försök att försöka få internet.   Efter allt de har jag äntligen igår fixat de. Jag har äntligen internet. jag började få lite panik att jag inte s...

Av Maria.A - 10 maj 2009 13:30

Vilken kväll nde var igår!!! Igår var New generation festivalen med yrsa. Vi hade såååå.... kul. Festivalen var intim vilket gjorde att man lätt efter varje konsert kunde snacka med var och en av medlemmarna i banden.   Mot slutet träffade vi även.....

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se