Senaste inläggen

Av Maria.A - 11 januari 2008 18:28

Hej;

Även fast det är än grå och svår tid så gäller det att kola framåt och inte bakåt. Många vill bort kanske bara för att fly eller för att få nytt hopp.

Dags att kolla framåt, men då måste man även ha insett vad man har framför sig. Vad som händer runt om än just nu.


Nu är inte en tid för att glömma sina nära och kära. Inte anta att vänner och allt gott finns där för alltid. Vissa saker kan försvinna om man inte håller i det tajt och nära.

Särkilt inte behandla sina nära dåligt för att man inte vill att dem ska komma närmare. För då står man där tilltillslut med vänner som bara är där för än när enbart dem behöver det.

Alla behöver någon man kan få en riktig kram ifrån.

ANNONS
Av Maria.A - 9 januari 2008 14:12

Jag är deppig nu

Det va kul i musiksalen. Att pröva alla instrument men efter adina hade spelat på trummorna efter mig så förstår jag alla yrsas onda blickar.

Idag började skolan, känns trist. veckan känns från och med idag väldigt trist och seg. Jag ser fram i mot efter skolan så mycket. Jag vill bara att skolan ska ta slut för idag nu. Adina är jag fortfarande sur på. Men inte länge åtminstone inte på adina. Inte med dem hundögonen.Tänkte skriva hundansiktet men det stämmer inte riktigt med adina, det låter dessutom väldigt konstigt.


Bredvid mig sitter ellinor och är så söt tyst och läser.

Hon verkar så koncentrerad. Något jag skulle vilja vara nu i projektet.Jag hra förstått projektet det gäller bara att börja. Mycket plugg att göra men för lite tid.

Tiden rinner iväg på mig och jag hinner inte göra det jag egentligen vill göra.

ANNONS
Av Maria.A - 8 januari 2008 08:21

Igår när jag började tänka på all ångest jag hade för att vi ska börja skolan började jag tänka. Att ha ångest..... vem hjälper det egentligen. Ingen så jag ska idag försöka glömma bort att vi börjar på onsdag och istället koncentrera mig i nuet. idag ska jag möta min mamma. Planen är att vi ska mötas, hitta ett ställe att äta lunch på och sedan gå på bio. Efter det ska vi gå och köpa pärmar till mig.

Så det blir nog en rätt mysig dag. Jag har redan tagit ut min hund och gått runt hela huset och tänt små ljus överallt. ingen är förmodligen inne på msn så jag ska nog mysa lite mer. Inte pluggat så mycket men det brukar man inte göra så mycket av på lovet så gjort är gjort helt enkelt. Nu ser jag bara fram i mot sommaren.

Av Maria.A - 7 januari 2008 10:30

dem flesta börjar idag antingen skolan eller jobben. Hemma är det ganska tyst. skäönt men tyst. Brasan är på och det är varmt och skönt här hemma. Trotss att det lugnt och skönt finns det ändå en massa saker som jag måste göra.Jag har redan hämtat min jacka som var i kemtvätten. Sedan har jag redan tagit ut min hund. Hinnerjag så ska jag äöven hinna snabbt till bibblan. Mitt rum är lite kaotisk men jag hann städa lite igår.

Hoppas andra inte känner lika mycket ångest över att vi börjar skolan på onsdag.

Av Maria.A - 6 januari 2008 14:00

Mysig helg fylld med flum och singstar.

Trots att jag redan samma veckan hade sjungit singstar tröttnar jag alldrig på det.

Det är såååå kul särkilt när man är med kompisar.

När vi körde på nyår var det garanterad inga speciella vackra röster men vi hade då för kul för att bry oss.


Med ans jag sitter här och kollar på bilden som jag har på alla tillsammans kan jag inte undgå att känna mig lite ledsen över att det bara finns en termin kvar. En termin kvar då vi kommer att ses varje dag, tills skolavslutning kommer.

Efter det vet man inte vad som kan hända.

Av Maria.A - 5 januari 2008 10:56

Jag vill bara skriva ett kortmeddelande till någon som förmodligen inte är i Sverigjag vet att vi två kanske inte är bästa kompisar men du är en i gänget och då är du en kompis.

Hoppas du har det bra i LAS VEGAS Madde. Ha det så kul och hoppas du möter några från tv-serien CSI. Kram på dig!


Till de andra ser jag fram i mot att se dem idag. Planer är på gång och jag hoppas det blir mycket flum & kul. Solen skiner inte precis på oss just nu, men det har inte behövts sol förut för att vi inte ska kunna ha kul tillsammans. Dock vill jag veta mer över vilka som kommer.

För alla som vill komma så möts vi idag klockan 15:00 i Slussen.

för er luffisar tyvärr det får väl bli en annan gång, för dricka ska vi nog inte göra mycket av. Eller vi får väl se.....hahahaha.......

Av Maria.A - 4 januari 2008 11:49

Alla klagar och har klagat länge på att andra inte bloggar. Nu när jag väl bloggar så har många stammisar inte bloggat på länge. Bra att åtminstone Adina, Yrsa och jag bloggar då och då.

Klippningen hit och klippning ditt. Jag vill också klippa mig. Jag måste nog se till att göra det. Färga tror jag inte men klippa mig. Antingen så väljer jag krulligt eller platt?

För det mesta väljer jag alltid platt men vad är bäst och snyggast?


Jag har redan satt upp en video på youtube, och nu har jag en som redan är på gång. Jag säger inte vilka videosar det är, men jag tror några kommer ihåg vilket det är om jag bara säger slickning.

Av Maria.A - 3 januari 2008 12:37

Någonting har hänt!!

Något har jag missat eftersom det skapas planer bakom min rygg.

Det ända jag vet nu är att jag tydligen ska hämta någon eller några nära där jag bor.

Tack och lov att jag läser både dem kommentarer jag har fått och andras inlägg. Annars hade man väl haft ett par flummisar vid dörren en kväll bara.

Något flum och skum är på gång.


Huvudet är så klart nu som ett pussel. Jag har försökt vara inne på msn och få svar men ingen är tydligen inne, och när jag väl är inne så ska andra logga ut eller ÄTA just då.

Dock har jag ändå lite hopp om att få reda på lite mer idag.

Presentation

Omröstning

Är Svenskar tråkiga?
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Som alla andra
 Nja lite kanske

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MariaA med Blogkeen
Följ MariaA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se